Min första våningstårta!

Här är en tårta som jag gjorde till lilla Lo. Eftersom hon heter Lo ville föräldrarna ha det temat på något sätt och annars fick jag fria händer. Jag har länge velat testa att göra en våningstårta, så det fick det bli. När jag googlade lite bilder på hur lodjur egentligen ser ut insåg jag att deras fläckar påminner om leopardfläckar. Så både fläckar och tassar fick det bli.

Allt är i marsipan och fläckarna och tassarna har jag målat med livsmedelsfärger. Innehållet var neutrala bottnar med blåbärsmousse och citronmousse.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s