En liten äggfri tårta

Till namngivningsceremonin igår (Lotårtan) gjorde jag också en liten äggfri tårta med en groda på. Grodan är ett internt familjeskämt som var ett önskemål om jag kunde få med på något sätt. Och då var det ju alldeles utmärkt med en extra allergitårta. Att få ihop både lodjur och groda snyggt vet jag inte om jag skulle kunna lyckas med.

Receptet på den äggfria tårtbottnen har jag hittat här!

Tårtan är täckt och dekorerad med marsipan. Vattnet är blå tårtgelé och stenarna är chokladstenar inköpta på Borgeby Kryddgård

 

 

En tanke på “En liten äggfri tårta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s