Lakritsmakroner

Nu har jag påbörjat Halloweenbaket! Eftersom jag tänkte frysa ner lite för att hinna med börjar jag med makroner, som går alldeles utmärkt att frysa. Första satsen blev med lakritssmak, från Turkisk peppar. Det blev väldigt gott. Jag stötte lakritsen till pulver och smälte det sen i liiite vatten. Sedan blandade jag ner detta i smörkrämen som jag fyllde makronerna med. Själva makronen är smaksatt med lite lakritsessens. Är inte helt haj på makroner än, så jag vågade inte blanda i något annat än några droppar essens. Någon som vet om man kan röra i t.ex. krossade turkisk peppar i smeten?

 

En tanke på “Lakritsmakroner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s