7 tankar om “Halloweentårta

  1. Pingback: Halloweenfest | kalasigt

  2. Nej, jag har inte postat något recept på denna. 🙂 Är det just innehållet ni är intresserade av eller utseendet? Man kan ju göra vilken fyllning som helst i denna om man vill. Nutellafrostingen gjorde jag genom att mixa rumsvarmt smör, philadelphia och nutella, men jag kommer inte ihåg proportionerna.

    • Jag täckte tårtan med en marsipan som jag färgat med en beige färg, för att få till hudfärgen. Dessa färger går att hitta på till exempel http://www.strosselannat.se Sedan tog jag en vanlig bestick-kniv och drog sönder tårtan som om någon använt sina klor. Jag hade en röd fyllning närmast marsipanen, men det behövs nog inte. Jag fyllde igen hålen med jordgubbssylt (den på flaska, som är helt slät) som jag hade tillsatt lite extra röd färg i.
      Lycka till och tveka inte att fråga mer om ni undrar över något!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s