Kladdkaka (den bästa)

Det finns ju hur många recept som helst på kladdkaka, men detta bara måste vara ett av de bättre. Den blir tjock och kladdig och maffig och smakrik. Receptet hittade jag på en av mina favoritbloggar Bakverk och Fikastunder. Det enda jag ändrade i receptet var att jag strödde över jordnötter innan gräddning. Jag bara älskar choklad tillsammans med något salt. Bakverk och Fikastunder är helt klart värd att titta in på lite då och då, där får jag många tips och framförallt mycket inspiration.

IMG_1074 IMG_1076 IMG_1078

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s