Test-tårta

Jag har ofta en massa idéer eller funderingar när det gäller tårtor och sedan får jag en förfrågan om att göra en tårta, och då vill jag   inte chansa. Man vill ju att tårtor som andra ska ta del av ska bli bra, både goda och fina. Och att bara göra en tårta för skojs skull händer inte ofta här hemma, men idag blev det en.

IMG_1164 IMG_1165

Det jag ville testa med denna tårta var:

* Sockerrus omtalade chokladbollsfyllning

* Att ha grädde närmast marsipanen för att se om den svettas med det märket jag brukar använda

* Att göra en stor blomma som prydnad

* Att frysa en tårta med marsipan och dekorationer på och sedan tina den långsamt i kyl

Än så länge kan jag uttala mig om fyllningen, för det blev en hel del avsmakningsskedar när jag gjorde den. Underbar! Ser fram emot att äta tårtan! Nu står den i frysen och ska stå där till onsdag kväll, då tar jag fram den för att äta den torsdag kväll. Hoppas det går bra!

IMG_1166 IMG_1167 IMG_1168

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s