Lego Friends-tårta

Jag är ingen mästare på att modellera människor. Om jag får lov att göra dem lite runda utan några speciella kännetecken går det bra, men denna gång skulle jag göra Lego Friends-karaktärerna. Och de är smala små skapelser med flickiga utseenden. Inte min grej… Men jag vill lära mig! Letar som sjutton efter en modelleringskurs som kan passa men har ännu inte hittat någon. Säg till om ni ser en!

Resten av tårtan blev jag nöjd med, jag gillar färgerna. Och den såg galet god ut… Ska använda samma recept till min födelsedagstårta snart. Recept lägger jag upp inom de närmaste dagarna! Men jag kan säga att det var MYCKET chokladsmak!

IMG_1226 IMG_1228 IMG_1231 IMG_1232 IMG_1233 IMG_1235

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s