Tårta till jobbfest!

Igår hade vi fest på jobbet och jag bidrog med tårtor, så klart! 🙂 Det blev två stycken, nästan likadana. Innehållet var citronfromage och mangomousse. Det var första gången jag gjorde en mangomousse och den blev bra, om än liiiite för lös. Jag skulle t.ex. inte våga göra en våningstårta på den. Ska göra om receptet lite nästa gång, så lägger jag ut det när den är bra!

IMG_1279 IMG_1281 IMG_1282 IMG_1283

 

Misstänker att det inte är så svårt att gissa mitt yrke, när man sett tårtorna… Den täcktes med sugarpaste. Jag är inte van att arbeta med sugarpaste men det är ju ett lätt material att ha och göra med. Skolan är en nötfri skola pga allergi och därför fick det bli så.

Den andra tårtan fick se ut så här:

IMG_1284 IMG_1287 IMG_1288 IMG_1289

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s