Festinbjudningar

En del av att bjuda in till fest tycker jag är inbjudningarna. Inbjudningarna ska sätta tonen på festen och ge en idé om hur festen kommer att bli. När min man fyller 40 i maj kommer vi att bjuda in till en fest med filmtema. Det kommer att bli hur kul som helst! Samma år fyller min svägerska år, så vi gör festen ihop.

Här är våra inbjudningar:

 

IMG_1236 IMG_1237

 

Jag är ansvarig för dessertbordet på festen och har en del tankar, men de är inte helt spikade och jag känner mig lite smått ambivalent. Har ni några tips och idéer att ge mig??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s