Cakepops citron/jordgubb

Till yngsta tjejens födelsedagskalas gjorde jag ett gäng cakepops, min nya favorit. De flesta recept på cakepops innehåller hårda kakor (typ ballerina) och philadelphiaost. Detta mixas ihop till en slät massa och rullas till bollar som doppas i choklad. Jag har testat det en gång och tyckte inte om det. Jag gör cakepops på mjuk kaka. Denna gången vanlig tårtbotten. Det blev över en del när jag skar ut Pippitårtan, som jag ska visa i ett kommande inlägg. Sedan blandade jag smulorna med lemon curd. Det blev väldigt gott.

Jag har inte doppat dem i choklad utan i candymelts, som är lite lättare att arbeta med och som kommer i många färger och smaker. Dessa är med jordgubbssmak!

IMG_1294 IMG_1295

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s