Dekorerade kakor (Lilla gubben?)

Ja, det är meningen att det ska vara Lilla Gubben. Och jag tror man förstod det när de stod bredvid en Pippitårta. Men inte är de vackra. Ska helt klart öva mer på detta! Men mina barn är nöjda. Oftast äter mina barn inte det jag bakar, de gillar helt enkelt inte tårta och oftast inte något annat heller om det inte är bullar. Men kakor med kristyr på kan de äta hur mycket som helst av och själv tycker jag att det är ap-äckligt. Nåja, smaken är som baken och eftersom det inte var min födelsedag så blev det ett gäng kakor.

IMG_1297 IMG_1298

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s