Hoppetossatårta

Min dotter älskar Pippi och det var självklart att hon skulle få en Pippitårta på sin födelsedag. När jag frågade vad hon ville ha med på tårtan var det väldigt mycket, och allt har jag inte fått med, men det var tydligt att hon ville ha Hoppetossa. Det viktigaste för henne var dock att den skulle smaka päron. Jag kommer lägga in receptet på päronmoussen i ett separat inlägg, men jag kan hinta att den smakar piggelin!

Min första tanke var att masten skulle ha en piratflagga i topp. Men som ni ser lite längre ned har inte alla bilder flaggan i topp. Jag märkte att den helt enkelt var för tung för att sitta fast där, så det blev en annan lösning med ett papper som segel och flaggan längst bak. Och det tycker jag faktiskt blev snygggare!

IMG_1301 IMG_1305 IMG_1306 IMG_1307 IMG_1310 IMG_1313 IMG_1316

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s