Hipp hurra på min födelsedag!

Idag är det min födelsedag! Och när jag fyller år blir det inte en lätt gräddtårta. Inte heller några bärfyllningar. När jag får bestämma helt och hållet blir det choklad, choklad, choklad. Detta recept hittade jag för flera månader sedan hos en favoritbloggerska; Lousies spis. Den heter Salty Caramel Chocolate Cake och är precis vad den låter som. Gudomlig! Bottnarna smakar av mycket choklad och kaffe och är mycket saftiga. Fyllningen är en marängsmörkräm med dulce de leche och flingsalt i. Jag valde att dekorera med Polly då det är mitt favoritgodis.

IMG_1346 IMG_1348 IMG_1350

Och i genomskärning ser tårtan ut så här:

IMG_1355

4 tankar om “Hipp hurra på min födelsedag!

  1. Ser riktigt smarrig ut! Grattis i efterskott, vi har tydligen inte bara barn på samma förskola utan vi delar både födelsedag och favorit smaker också 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s