Persikotårta

Det här är en av mina favorittårtor till utseendet. Det är inte ofta jag blir nöjd med mina tårtor, och även denna hittar jag många ”fel” på, men jag är ändå nöjd. Inuti är det en ganska tung vaniljbotten med mycket smak. Sedan är det en persikokompott som är grund till en mousse med både grädde och turkisk yoghurt. Jag tycker att den blev väldigt god och tackar Linda Lomelino för detta recept. Receptet finns inte ute på nätet utan kommer från hennes bok ”Lomelinos tårtor”. Den är spritsad med marängsmörkräm.

IMG_1488 IMG_1489 IMG_1490 IMG_1491 IMG_1492 IMG_1493 IMG_1494 IMG_1495

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s