Skylanderstårta

När jag fick frågan om jag kunde tänka mig att göra en Skylanderstårta visste jag knappt vad det var, så jag fick helt enkelt googla! Som tur är jobbar min man på en låg- och mellanstadieskola och där hade de några figurer på fritids som han kunde låna hem över helgen. Det är svårt att göra en figur som man bara har sett på en tvådimensionell bild.

Själva tårtan är plattan som man spelar detta spel på. Vad denna figur heter har jag ingen aning om, men han ser lite läskig ut… 🙂 Och märkena på sidan har jag ingen aning om vad de betyder, men födelsedagsbarnet blev nöjd i alla fall. Jag tog bilderna innan jag skrev namnet på tårtan. Kom på att det skulle med i efterhand!

Innehållet är hallonmousse och mjölkchokladmousse. Tårtan är spacklad med marängsmörkräm med chokladsmak och täckt med marsipan.

IMG_1520 IMG_1521 IMG_1523 IMG_1529

2 tankar om “Skylanderstårta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s