Babyshower!

Som jag har längtat efter att göra en Babyshower-tårta! Det är ju inte en vanlig tradition i Sverige, och för er som inte vet så är det när man firar en blivande mamma med en överraskningsfest. Detta gjorde vi för min härliga kollega för ett par veckor sedan! Alla kollegor bidrog med något och jag norpade så klart att få göra en tårta… 🙂

Min kollega hade ingen aning om vad det var för en filur som låg i magen (nu vet vi att det var en uuurgullig, ganska stor pojke!) och det passade mig ganska bra. Jag är inte överförtjust i babyrosa och babyblått. Jag valde gult.

Bild

Både rosen och barnvagnarna runt om tårtan är gjorda av flowerpaste. De är också sprayade med en skimmerfärg. Det syns inte så bra på bilderna, men det gör att de glittrar lite.

Bild

Innehållet i tårtan är min absoluta favorit! Det bästa med att göra en överraskningstårta är att ingen har något att säga till om när det gäller fyllningen… Så jag kan välja helt själv! Det blev en saftig chokladbotten med en salt karamell-fyllning.

Riktigt gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s