Tårta till SO-lärare

Jag har två underbara kollegor som avtackades denna vecka. Båda är SO-lärare och ville gärna ha en tårta med detta som tema. Jag bestämde ganska snart att jag ville göra en karta, men sedan ville jag också ha med de andra ämnena. Så jag bestämde mig för att göra några minifigurer så att alla fyra SO-ämnen blev representerade – geografi, historia, religion, samhällskunskap.

Personligen gillar jag nog tårtan utan sakerna på mest. Men eftersom jag lovat att få med alla fyra ämnen blev det så. IMG_3779 IMG_3785

 

Innehållet är saftiga chokladbottnar och marängsmörkräm smaksatt med dulce de leche. Den är täckt med sugarpaste.


IMG_3787

IMG_3788

 

Alla dekorationer syns nog inte helt, men från vänster är det: Korg med kaffebönor, fotboll, hamburgare, donut, vita huset, Big Ben, Legobit, Pyramid, Runsten, Kinsesiska muren, Yin och Yang och sushi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s