Nalle Puh till en ettåring

När Aron fyllde ett ville föräldrarna gärna fira detta med en Nalle Puh-tårta. De valde en av mina favoritkombinationer av smaker. Blåbärsmousse och vit chokladmousse. Dessa smaker går riktigt bra ihop. Tårtan är täckt med marsipan och Nalle Puh är handmålad. Denna tårta skulle vara till ett kalas på en helg där jag var väldigt upptagen, så den gjordes ca 1,5 vecka innan kalaset och fick sedan frysas in. Det går alldeles utmärkt! Bara att tina långsamt i kyl i kartongen. 

 

IMG_4058

 

IMG_4059

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s