Pippitårta

Förra helgen fick jag möjligheten att göra en Pippitårta precis som jag ville göra den. På mitt förra försök hade jag hundra direktiv från min dotter på hur tårtan skulle se ut, så det var bara att köra på. 🙂 Denna fick jag fria händer med. Jag har sett flera tårtor med just Pippi som bakar pepparkakor, och det tycker jag är så himla gulligt, så det fick det bli. Det är dessutom en av favoritscenerna här hemma när det tittas på Pippi.

IMG_0046

Inuti tårtan är det vaniljbottnar, hallonmousse och vit chokladmousse. Tårtan är täckt med marsipan.

IMG_0047                                      IMG_0048

Jag blev faktiskt riktigt nöjd med tårtan! Det är så roligt att göra barntårtor!

Inuti

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s