Skylanderstårta

Själv har jag två döttrar som enbart vet vad Skylanders är för att jag gjort ett par tårtor med dessa figurer. Tidigare har jag själv fått välja vilken figur jag ville göra och då valde jag den där eldgubben med klothänder… Har ingen aning om vad han heter. Denna gång var önskemålet att jag skulle göra figuren Snapshot. Ibland är det bra att sätta press på mig, för då testar jag att göra saker som jag inte trodde att jag kunde! 😉

Tårtan innehåller dumlefluff och hallonmousse. Den är täckt med den bästa marsipanen jag vet: Örebros marsipan.

skylanders skylanders 2

Som vanligt är hela figuren ätbar. Den är gjord i sugarpaste och i omgångar, med torktid emellan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s