Fredagsfika på jobbet

I går var det jag som stod för fredagsfikan på jobbet och jag valde att göra skolans logga på tårtan. Är inte särskilt nöjd med hur det blev, bokstäverna fick inte riktigt plats, bandet sprack och en del bokstäver gick sönder när jag skulle lägga på dem.

Tårtan bestod av vaniljbottnar, mangomousse ochden var täckt med vit chokladsmörkräm. Dekorationerna är gjorda i hemgjord sugarpaste. Helst använder ju jag marsipan, men vi har nötallergiker på skolan så det går inte.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s