Min andra bröllopstårta!

Bröllopstårtor är jobbigt att göra… Jag vet att många älskar att göra bröllopstårtor. Jag skulle gärna vilja göra jättemånga, jag med. Det är hemskt roligt att få göra stora tårtor! Och det är så roligt att få göra något lite extra lyxigt. Men en bröllopstårta är också extremt påfrestande för mig psykiskt. Det är liksom så stort. Det ska bli perfekt, så är det bara. Så ska jag göra fler bröllopstårtor (minst en till blir det i alla fall…) så får de gärna vara i anslutning till min egen ledighet. Att baka och sätta ihop en fyravåningstårta när man samtidigt jobbar annat jobb hela veckan är sjukt stressande!

Men i slutänden är jag nöjd. Den blev som jag tänkte, ungefär.

Innehållet i denna tårta är helt i min egen smak. Jag skulle ha kunnat välja exakt samma som min egen bröllopstårta, faktiskt.

Mörka chokladbottnar (med lite kaffe i)

Swiss meringue butter cream med dulce de leche och havssalt

Swiss meringue butter cream med mörk choklad och färska blåbär

Täckt med marsipan

Tårtan är beräknad till lite drygt 100 personer. Smakerna är väldigt mäktiga så det räckte och blev över. Storlekarna på bottnarna är 30, 25, 20 och 15

IMG_4071 IMG_4074 IMG_4075

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s